Image

Bosing groeit gestaag door

Economie groeit en onze opdrachtgevers zien hun orderportefeuille ook toenemen. Om daar een goede invulling aan te geven vragen zij ons steeds meer om verschillende onderdelen te leveren/ monteren en uit te voeren. Onze dochteronderneming Bosing Projects B.V. is daarvoor uitermate geschikt. Dit bedrijf is VCA* gecertificeerd en beschikt over bekwame collega's alsmede netwerk van leveranciers om een multidisciplinaire project op een adequate manier uit te kunnen voeren.
Zo hebben we onlangs een opdracht verworden om een leidingbrug, incl. palen en funderingen, aan te leggen voor een opdrachtgever in Vlaardingen. Hiervoor heeft Bosing engineers & consultants al succesvol, binnen afzienbare tijd, complete engineering alsmede omgevingsvergunningaanvraag verzorgd.

"Blij en trots"

‘We zijn blij en trots dat wij vertrouwen krijgen om, naast reeds uitgevoerde engineeringswerkzaamheden, ook de complete uitvoering op zich te nemen. Dit is start van een hopelijk vruchtbare samenwerking met deze opdrachtgever.", aldus Amir Jatic, Directeur van Bosing Projects B.V..