www.bosing-bv.com

Nieuwbouw magazijn Synres-Almoco

Jaren van groei bij Synres-Almoco hebben geleid tot een tekort aan opslagruimte. Tot nu toe werd dat opgelost door het huren van extra opslagruimte buiten het eigen terrein. Besloten werd een nieuw magazijn te bouwen, voorzien van de nieuwste technologieën. Inmiddels zijn de vergunningtrajecten afgerond en is de aannemer geselecteerd. 

Op 15 december 2015 is er in het bijzijn van Amir Jatic, verantwoordelijke Project Manager van Bosing, een aannemingsovereenkomst ondertekend door Gerard Rolvers, directeur van Synres-Almoco en Hein Herpers, directeur van Bouwbedrijf Verbakel.

Wij feliciteren Bouwbedrijf Verbakel met gewonnen aanbesteding. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met alle bouwpartners in 2016 een prachtig project voor deze gerenommeerde opdrachtgever gaan realiseren en opleveren zodat zij nog meer toekomstbestendig zijn. Bosing neemt naast het reeds verzorgde ontwerp en de aanvraag van de omgevingsvergunning en de aanbesteding ook de bouwbegeleiding inclusief de directievoering voor zijn rekening.

Deel nieuwsbericht